woensdag 30 mei 2012

Dag 6 Monument Valley - Arches

Allereerst willen we iedereen bedanken voor de lieve reacties o.a. via de blog. Ook een huishoudelijke mededeling ;-D Na weer een 'redelijke' internetverbinding te hebben, hebben we wat foto's geplaatst bij dag 4 en dag 5. Dus voor de liefhebbers kijk ook daar nog even!

Met zeer goede gevoelens zijn we vandaag vertrokken uit Monument Valley. We hebben de rode rotsen en de Navajo indianen achter ons gelaten en gaan verder richting Arches National Park. Onderweg zagen we een paar jongeren op de weg op de grond liggen. Aha, daar is dus die plek waar je de beroemde foto kunt maken van de lange weg naat Monument Valley. De jongeren bleken behulpzame Duitsers te zijn die aanboden foto's van ons te maken. Veel mensen bieden trouwens uit zichzelf aan om foto's van je te maken, vooral Amerikanen. De eerste keer was Cyriel bang dat ze er met de camera vandoor zou gaan :).

In Arches aangekomen een korte trails gelopen, de Balanced rock die amper een trail te noemen is en de Landscape Arch. Arches is een park vol met bogen die uitgesleten zijn door water. Heel apart gezicht.

De zon ging al onder bij de laatste wandeling, de campground was gelukkig vlakbij. We stonden op Devil's Garden. Hier staat je midden in het park met alleen toiletten en wastafels, verder geen voorzieningen, ook geen bereik. Heerlijk tot jezelf komen daar. Onze plek (nr. 43) had vrij uitzicht. We hebben heerlijk fikkie kunnen stoken. Naast ons stonden een paar Amerikaanse jongeren die helaas tot laat een soort hints aan het spelen waren met een electrisch piep/aftel apparaatje. Niet echt back to nature. 's Avonds stonden een paar herten een stukje verderop de grazen, heel apart. Coyote's hebben we gelukkig alleen gehoord. Alhoewel ze mensen niets doen volgens mij. Maar toch, kom ze liever niet tegen. We zijn gaan slapen met de gordijnen open in de hoop meer wild te zien.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten