zaterdag 16 juni 2012

Dag 22 San Francisco - Amsterdam

De wekker ging om 4 uur af. We hebben best redelijk geslapen, maar wel te kort. De shuttle bus komt netjes op tijd, we zijn de 2e pick up. Na ons volgen nog 4 adressen. De stad begint langzaam te ontwaken. Bagage droppen en het wachten kan weer beginnen. De vlucht naar Houston gaat probleemloos, klein beetje turbulentie, maar dat hoort erbij. Tenminste een keer een normale landing meegemaakt. Dus zo hoort dat te gaan :). Merk dat ik al wat meer begin te wennen aan het vliegen. 

In Houston gaat de gate open op het moment dat wij landen. We hoeven deze keer niet de koffers op te halen of door de douane heen. Dus het is een kwestie van even snel naar toilet, sandwich en water kopen en doorstappen naar de gate. Het boarden is dan al in volle gang, onze groep is bijna aan de beurt.

 

Ook deze vlucht gaat soepel, wat meer turbulentie, maar niets vergeleken met de heenweg. Het cabinepersoneel was iets vriendelijker dan op de heenweg. Eentje hadden we trouwens ook op de heenweg. Een oudere man met een Garard Joling facelift. Al het personeel van United is trouwens ouder. Op 1 vlucht was er eentje tussen van halverwege de 30, de jongste die we tegenkwamen. Sommige hadden volgens mij onze pensioengerechtige leeftijd al bereikt en ze hebben ook niet bepaald maatje KLM stewardess. Wat ze meteen ook menselijker maakt. Veel mannen ook trouwens.

 

Op Schiphol staan mijn zus en zwager klaar om ons op te halen. Ook Cyriel zijn ouders en een van zijn broers staan er als verrassing. Ze zijn op weg naar Hoorn en maakten een tussenstop op Schiphol om ons even te zien. Erg leuk. Met zijn allen wat gedronken en dan eindelijk naar huis. We staan inmiddels te tollen op onze benen. Het is voor ons immers midden in de nacht en echt geslapen hebben we niet tijdens de vlucht.

 

Mij zus had heel lief wat broodjes voor ons gehaald en een lekkere salade gemaakt. Wat een schat is het toch. Thuis even wat gerommeld, maar toen toch wat geslapen, we waren te moe om wakker te blijven. 's Avonds het hondje weer opgehaald, het gezinnetje is weer compleet.

 

Het was een fantastische reis vol met hoogtepunten en natuurlijk wat dieptepuntjes. Wat ons betreft had het nog een weekje langer mogen duren.

 

Iedereen ontzettend bedankt voor de leuke reacties! Ik hoop dat jullie zo een beetje mee hebben kunnen genieten van onze reis. En toekomstige reizigers er wat aan hebben voor het plannen van hun reis. Ik zal het blog de komende weken nog wat aanpassen, kijken of het lukt om er filmpjes erbij te zetten.

3 opmerkingen:

 1. Het was erg leuk met jullie mooie reis mee te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supermooie reis saskia. Ik ga al je tips inpikken :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je. Daar zijn ze voor! Heel veel plezier, jullie gaan een super reis krijgen.

   Verwijderen